Vplyv krízy na stredné podniky v stavebníctve - Kľučiková, Bernadeta
Situácia v stavebníctve a pokles stavebnej produkcie. Prepad stavebného trhu a znížený záujem o stavebné výrobky a stavebný materiál. Čerpanie fondov EÚ, dostupnosť úverov, hypoték a obmedzenie stavebných investícii.