Obchodovanie s doménovými menami - nový spôsob podnikania - Kubica, Milan, 1958-
Pohľad na nový spôsob podnikania, a to na obchodovanie s doménovými menami, o ktorom sa predpokladá, že sa s ním budeme stretávať i v slovenskom virtuálnom priestore čoraz častejšie.