Fázy svetovej hospodárskej krízy v hotelierstve na Slovensku - Hudáčková, Lucia
Predkrízová fáza svetového hospodárstva. Akútna fáza svetovej hospodárskej krízy. Vývoj vybraných ukazovateľov slovenskej ekonomiky a hotelov v SR v rokoch 2007-2011. Chronická fáza svetovej hospodárskej krízy (2010-2012).