Analýza modelu životného cyklu strediska cestovného ruchu Bešeňová - Pěč, Jiří
Vybrané faktory rozvoja cestovného ruchu v stredisku a ich váhy. Intervaly pre začlenenie faktorov rozvoja cestovného ruchu v stredisku do etáp životného cyklu. Určenie vývojovej fázy strediska Bešeňová. Zhodnotenie modelu životného cyklu strediska. Strategické opatrenia pre fázy úpadok a oživenie.