Současné postavení mTourismu na evropském online trhu cestovního ruchu - Vaško, Martin
Základné predpoklady rozvoja mturizmu. Rastúci trend v oblasti penetrácie mobilných zariadení. Narastajúca obľuba mobilného webu a mobilných aplikácií. Postavenie mturizmu na európskom online trhu cestovného ruchu. Aktivity a služby cestovného ruchu využívané v rámci mobilných zariadení (r. 2012). Využitie mobilných zariadení pre nákup služieb (r. 2013).