Využívanie informačných technológií v hoteloch a cestovných kanceláriách na Slovensku - Varechová, Ľudmila
Informačné technológie v cestovnom ruchu. Prieskum využívania informačných technológií v hoteloch a cestovných kanceláriách na Slovensku.