Ubytovanie zdarma u miestnych obyvateľov ako forma hľadania autentických zážitkov - Pompurová, Kristína
Koncept nekomerčného ubytovania v súkromí známy ako couchsurfing. Päť základných hodnôt couchsurfingu. V súlade s princípmi ekologického cestovného ruchu. Možnosť sprístupnenia cestovného ruchu pre všetkých.