Bratislavské hotely - Malachovský, Andrej
Analýza hotelového trhu v Bratislave. Štruktúra hotelov podľa tried v rokoch 2001-2011. Počet hotelov a lôžok v rokoch 2001-2011. Porovnanie Bratislavy s hlavnými mestami susedných štátov za rok 2011. Analýza dopytu po hotelových službách.