Založenie podniku, administratívne a registračné kroky na začatie živnostenského podnikania a podnikania v spoločnosti s ručením obmedzeným - Markovičová, Marta, 1962-
Administratívne a registračné povinnosti, ktoré musí podnikateľ urobiť pri založení podniku. Jednotlivé kroky založenia živnosti a spoločnosti s ručením obmedzeným. Výhody a nevýhody najčastejšie využívaných právnych foriem podnikania na Slovensku.