Nadmerná sebadôvera a financie - Adamík, Kamil
Prehľad základných prejavov nadmernej sebadôvery z pohľadu súčasnej psychológie, ale najmä ekonómie resp. finančnej vedy. Možné dôsledky nadmernej sebadôvery, nie ako jednej konkrétnej podoby tohto javu, ale ako širšieho spektra sklonov a správaní majúceho dopad na výsledky finančného rozhodovania pri osobnom investovaní, na finančných trhoch, pri prognostických schopnostiach finančných expertov a v oblasti podnikových financií.