Zahraničný obchod a obchodná politika Taiwanu v kontexte aktuálneho vývoja - Csabay, Marek
Stručná charakteristika taiwanskej ekonomiky. Aktuálny vývoj zahraničného obchodu. Komoditná a teritoriálna štruzktúra. Vývoj zahraničného obchodu Taiwanu s EÚ a SR. Vybrané aspekty zahraničnoobchodnej politiky Taiwanu. Liberalizačné procesy a proexpoirtná politika.