Hybridizácia sektorov - Černěnko, Tomáš, 1981-
Hybridné organizácie ako organizácie, ktoré vykazujú výrazné charakteristiky viac ako jedného sektora (verejného, súkromného a tretieho sektora). Každý z uvedených sektorov funguje na základe vlastných princípov a pravidiel hybriditu. Organizácie vo všetkých troch sektoroch (verejnom, súkromnom a treťom) sú ovplyvnené susednými sektormi. Napriek rozmazanosti a zjavnému stieraniu hraníc medzi sektormi, ich identita zostáva silná a dôležitá. Čo to znamená pre verejnú správu.