Audit v personálnom marketingu - Andrejčák, Martin
Personálny marketing predstavuje použitie marketingového prístupu v personálnej oblasti, najmä v úsilí o sformovanie a udržanie potrebnej pracovnej sily organizácie, ktorý sa opiera o vytváranie dobrej zamestnaneckej povesti organizácie a výskum trhu práce. Audit v personálnom marketingu a v personálnom manažmente. Monitoring využívania auditu personálneho marketingu v malých a stredných podnikoch v SR.