Efekty spilloverov v automobilovom priemysle v regióne V4 - Lukáč, Milan
Vymedzenie efektov spilloverov. Horizontálne a vertikálne spillovery. Závery vyplývajúce z aplikácie teoretických východísk spilloverov na tituáciu v analyzovanom regióne. Analýza vertikálnych spilloverov v štátoch V4.