Posúdenie daňových výdavkov v účtovníctve podnikateľov - Šabíková, Ingrid
Daňové výdavky sú uvedené v ustanovení zákona číslo 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov. Daňové subjekty a správcovia daní vedú konfrontačnú výmenu názorov najmä na tie daňové výdavky, ktoré zákon priamo neuvádza.