Marketing a deti - čiastkové výsledky prieskumu - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Spotrebiteľské správanie detí pri vybraných produktoch a vplyv reklamy na deti. Prezentácia niektorých výsledkov prieskumu z oblasti marketingovej komunikácie.