Rozvoj logistických podnikov na Slovensku - Boorová, Brigita, 1979-
Logistické parky na Slovensku, história, zoznam logistických parkov, skladových priestorov a ich klientov. Alokácia logistických podnikov na Slovensku. Umiestnenie logistických podnikov podľa krajov.