Desatoro pred investovaním - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Človek, aby v budúcnosti nebol sklamaný, mal by pred začiatkom sporenia svoju pozornosť upriamiť na nasledujúce veci: zhodnotenie, náklady spojené s investovaním, inflácia, riziko, čas, premena na hotovosť, dane, historický vývoj, serióznosť inštitúcie, rating investície.