Sociálne siete a marketing - Urblíková, Daniela
Užitočné funkcie pre marketing, ktoré v súčasnoti ponúkajú sociálne siete. Priestor pre efektívne reklamné kampane. Firemné profily a ich výhody v rámci sociálnych sietí.