Ohodnocovanie pohľadávok - Rybárová, Daniela, 1967-
Všeobecné podmienky ohodnocovania pohľadávok v podnikoch. Charakteristika, zásady a postupy ohodnocovania dlhodobých pohľadávok podniku ako súčasti obchodného majetku.