Postavenie dodávateľov potravín v kontexte pôsobenia obchodných reťazcov v SR - Kissová, Jana, 1979-
Zhodnotenie celkového postavenia dodávateľov a úroveň spolupráce v rámci dodávateľsko-odberateľských vzťahov. Identifikácia legislatívy a problémy uvedených vzťahov.