Sociálna pomoc nezamestnaným vo vzťahu k zamestnanosti - Bugri, Štefan
Slovensko ako právny a sociálny štát. Sociálna politika a sociálne zabezpečenie. Možnosti odmeňovania zamestnancov na Slovensku. Charakteristika sociálnej pomoci.