Mapovanie vedecko - technologických parkov na Slovensku v Českej republike a vo Fínsku - Freňáková, Magdaléna, 1981-
Zmapovanie stavu a fungovanie vedecko-technologických parkov (VTP) pomocou zvolených ukazovateľov vo vybraných krajinách, ktorými sú Slovensko, Česká republika a Fínsko.