Klasifikácia kancelárskych budov ako nástroj konkurencieschopnosti - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Štandardy kancelárskych budov pre slovenský realitný trh a potreba klasifikácie kancelárskych budov. Ucelená kategorizácia kancelárskych budov pre všetky zainteresované strany ako užitočný nástroj marketingovej komunikácie podnikateľských centier.