Systém riadenia ľudských zdrojov - Capáková, Lucia
Zodpovednosť a právomoc v personálnom riadení. Personálne plánovanie. Vyhľadávanie potencionálnych zamestnancov. Výber zamestnancov, prijatie do zamestnania. Hodnotenie zamestnancov. Manažment ľudských zdrojov.