Vplyv súčasného ekonomického prostredia na malé a stredné podniky - Černá, Simona
Aktuálne postavenie malých a stredných podnikov v súčasnom ekonomickom prostredí, vplyv súčasných ekonomických problémov na malé a stredné podniky. Spôsoby, akými sa môžu tieto podniky určitým spôsobom vyhnúť nepriaznivej situácii na trhu. Aká je situácia a postavenie malých a stredných podnikov v zahraničí.