Marketingová komunikácia miest a obcí a nástroje komunikačného mixu - Majtán, Štefan
Zadefinovanie pojmu regionálneho a mestského marketingu na určenie jeho úlohy a cieľov. Aktuálne trendy v nástrojoch komunikačného mixu, a ktoré nástroje marketingovej komunikácie sú najvhodnejšie a najúčinnejšie pre marketingovú komunikáciu miest a regiónov.