Migračná politika Maďarska - Pogány, Tomáš
Základné informácie o Maďarskej republike. Život a pohyb v schengenskom priestore. Operačný program Maďarsko - Rumunsko - Ukrajina - Slovenská republika. Zmluvy medzi Maďarskom a Slovenskou republikou. Maďarsko ako členský štát Medzinárodnej organizácie pre migráciu. Regulácia migrácie.