Rizikový kapitál ako nástroj pre financovanie podnikov - Moščáková, Anna, 1987-
Teoretické východiská z oblasti teórie rizikového kapitálu. Rizikový kapitál, jeho podstata, význam a problematika. Jednotlivé typy rizikového kapitálu.