Legislatívne a etické obmedzenia marketingovej komunikácie v podmienkach Slovenska - Dubcová, Gabriela, 1968-
Základnou úlohou marketingovej komunikácie je ovplyvňovať nákupné rozhodovanie zákazníkov. Na tento účel podnik využíva viacero nástrojov. Príspevok naznačuje vybrané problémy v rámci niektorých zložiek marketingovej komunikácie a zaoberá sa tiež systémom ich regulácie v podmienkach SR.