Význam analýz faktorov vplývajúcich na vývoj realitného trhu pre potreby rozhodovania na tomto trhu - Piaček, Vladimír
Situácia na realitnom trhu je výsledkom aktivít viacerých odvetví. Zmeny cien nehnuteľností vplývajú na konečnú spotrebu ako i na celú ekonomiku. Hodnotenie faktorov rozvoja realitného trhu.