Migračná politika v Českej republike po jej vstupe do Európskej únie - Přívara, Andrej, 1983-
Formovanie migračnej politiky Českej republiky. Dopad svetovej hospodárskej a finančnej krízy na migračnú politiku Českej republiky. Integračná politika ako súčasť imigračnej politiky ČR.