Komentár k zákonu o obmedzení platieb v hotovosti s príkladmi - Klabníková, Klára
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Problematika sankcií za porušenie ustanovení zákona č. 394/2012 Z. z. o obmedzení platieb v hotovosti.