Individuálna účtovná závierka za rok 2013 pre podvojné účtovníctvo podnikateľov - Kardoš, Štefan
Komplexná praktická pomôcka pre podnikateľské subjekty a tých, ktorí sa zúčastňujú procesu zostavovania účtovnej závierky . Táto pomôcka nenahrádza všeobecne záväzné právne predpisy, preto je pri tejto činnosti nevyhnutné vychádzať z úplného znenia príslušných predpisov.