Vplyv virtuálneho prostredia internetu na budovanie digitálnej značky - Szivósová, Mária, 1958-
História internetových katalógov a vyhľadávačov. Vyhľadávače Yahoo, Alta Vista, Google. SEM (Search engine marketing), SEO (Search engine optimization). Výhody a nevýhody internetového marketingu. Optimalizácia stránky (SEO copywriting). Validátor prístupnosti webových stránok - Cynthia says. Rast hodnoty digitálnej značky. Najväčší skokani v rebríčku najhodnotnejších značiek.