Change of priority in excess of loss reinsurance - Fecenko, Jozef
Analýza závislosti zmien niektorých mier variability a polohy poistného plnenia cedenta od zmeny priority v Excess of Loss zaistení s horným a bez horného ohraničenia poistného plnenia zaisťovateľa.