Vývoj podnikateľského prostredia v Európskej Únii a jej susedstve v období krízy VII. - fokus na EÚ a vybraných (strategických) partnerov EÚ na americkom kontinente - Čiderová, Denisa, 1977-
Skúmanie podnikateľského prostredia vybraných partnerov EÚ na americkom kontinente. Strategické partnerstvo s vybranými krajinami spolupracujúcimi s Európskou úniou s fokusom na stredoamerickú a juhoamerickú oblasť.