Čo s bioodpadom? - Jaška, Juraj, 1979-
Využívanie obnoviteľných zdrojov energií v SR a EÚ. Obnoviteľné nosiče energie a ich plánovaný podiel v energetike na rok 2020. Potenciál využitia biomasy. Možnosti využitia biomasy na energetické účely. Odpady, biologický odpad, spracovanie bioodpadu. Spôsoby zhodnocovania tuhých komunálnych odpadov. Zhodnotenie odpadu. Hierarchia odpadového hospodárstva.