Vývoj podnikateľského prostredia v Európskej Únii a jej susedstve v období krízy IX. - fokus na EÚ a vybraných (strategických) partnerov EÚ na ázijskom kontinente - Čiderová, Denisa, 1977-
Skúmanie podnikateľského prostredia strategických partnerov EÚ na ázijskom kontinente s fokusom na jednotlivé oblasti. Podpora obchodnej a investičnej aktivity v záujme udržateľného rozvoja.