Ilúzia o konci európskej krízy - Fifek, Edmund
Prognózy ďalšieho vývoja s cieľom dokázať na faktoch hĺbku dlhovej krízy v eurozóne a v EÚ a tým aj neudržateľnosť názorov o konci krízy, ktoré pramenia z nepochopenia hlbších príčin krízového stavu.