Analýza produktivity práce pomocou štvorfaktorového modelu - Hurbánková, Ľubica, 1980-
Analýza a konštrukcia modelu produktivity práce pomocou štvorfaktorového modelu, ktorý predstavuje hierarchicky usporiadanú množinu ukazovateľov spojených multiplikatívnymi väzbami.