Uslovija primenenija principa Pareto v upravlenii zapasami - Nestorenko, A. V.
Princíp 20/80 - Paretov princíp, ktorý formuloval taliansky ekonóm a sociológ Vilfredo Pareto v r. 1897. Podmienky použitia Paretovho princípu v riadení zásob.