MonteCarlo a jeho aplikácia na pozorovanie špicatosti pravdepodobnostných rozdelení - Smrčková, Jana
Metóda Monte Carlo. Jej výhody a nevýhody. Praktické využitie metódy Monte Carlo. Využitie metódy pri konkrétnom štatistickomn probléme.