Využívanie bankových úverov malými a strednými podnikmi v SR - Kalusová, Lenka, 1987-
Špecifiká a vybrané problémy malých a stredných podnikov. Prístup k financiám. Využívanie bankových úverov a zdroja financovania. Úspešnosť získania bankových úverov.