Kvapka (fragment) k municipalizácii - Žárska, Elena, 1955-
Nové výzvy spoločnosti a zmeny, ktorým musí verejná správa čeliť. Znalostný potenciál miestnej samosprávy. Výsledky výskumu, ktorý bol realizovaný na reprezentatívnej vzorke 210 obcí SR v období máj – november 2010 dotazníkovou metódou. Dotazník mal 28 otázok a umožňoval identifikovať 120 indikátorov.