Vybrané atribúty externého prostredia vzdelávacej inštitúcie - Hasprová, Mária, 1970-
Analýza vybraných atribútov externého prostredia vzdelávacej inštitúcie. Zdôvodnenie ich významu a identifikovanie vybraných trendov externého prostredia vzdelávacej inštitúcie.