Charakteristika opatrení aktívnej politiky trhu práce a ich vplyv na podnikanie na Slovensku - Kinčáková, Michaela
Historický vývoj a význam aktívnej politiky trhu práce (APTP). Úlohy APTP v súčasnom pokrízovom období. Výdavky na APTP v krajinách OECD a v SR. Podpora podnikania prostredníctvom samozamestnania. Podnikatelia podľa dosiahnutého vzdelania, podľa odvetví. Životnosť vytvorených podnikov.