Podnikateľské modely v postindustriálnej ére podnikania - Slávik, Štefan, 1955-
Teória podnikateľských modelov. Výsledky výskumu, ktorého cieľom bolo prehĺbiť poznatky o podnikateľských modeloch v postindustriálnej ére podnikania, v ktorej dominujú terciárne odvetvia. Na opis a analýzu podnikateľských modelov bola použitá metóda Canvas.