Služby IS/IT poskytované pomocou cloud computingu pre malé a stredné podniky - Kirchmayer, Jozef, 1973-2024
Cloud computing a jeho využitie v podnikovej praxi. Princíp fungovania cloud computigu. Cloud computing ako súčasť európskeho informačného priestoru. Najčastejšie formy využitia cloudových služieb. Dôležitosť cloud computingu pre podniky z pohľadu užívateľov. Prekážky prijatia cloud computingu.