Úroveň komunikačných zručností pedagógov na vysokej škole - Kissová, Jana, 1979-
Cieľom príspevku je analyzovať špecifickú formu komunikácie využívanú v pedagogickom procese – pedagogickú komunikáciu, pochopiť jej podstatu, identifikovať činitele, ktoré ju ovplyvňujú, i posúdiť úroveň vlastných komunikačných schopností učiteľov v rámci pedagogického procesu a vyvodiť z uvedených výsledkov závery.